• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter

Programvaru-RAID – Kontrollera konsekvens med hjälp av iDRAC Service Module

Publicerad aug. 13, 2024

Kontrollera konsekvens är en bakgrundsåtgärd som verifierar och korrigerar speglings- eller paritetsdata för feltoleranta fysiska diskar. Med Software RAID-funktionen i iDRAC Service Module (iSM) kan du kontrollera att virtuella diskar på Dell PowerEdge 14th och nyare generationer av servrar som körs på Microsoft Windows-operativsystemet är konsekventa.