Ga naar hoofdinhoud
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Mac-adresdoorvoerbeperkingen voor dockingstation draagbare systemen

Samenvatting: Dit artikel beschrijft de beperkingen voor het doorgeven van MAC-adressen en de configuratievereisten voor statisch IP-adres voor het beheren van draagbare systemen in het dockingstation. ...

Dit artikel is mogelijk automatisch vertaald. Als u feedback hebt over de kwaliteit, laat het ons dan weten via het formulier onderaan deze pagina.

Article content


Symptomen

Systemen die bij een beheerd netwerk zijn aangesloten, zijn vaak afhankelijk van statische IP-adressen om ervoor te zorgen dat deze assets voldoen aan de beschikbaarheids- en detecteerbaarheidsvereisten van de IT-groep. Unieke hardware-MAC-adressen worden gebruikt voor het identificeren en beheren van individuele assets op een netwerk, maar wanneer een gekoppeld laptop- of notebooksysteem is geconfigureerd met een statisch IP-adres, kan het dockingstation een obstakels creëren voor mac-adresdoorvoercommunicatie. Dit voorkomt dat IT de portable op het netwerk kan beheren zolang de draagbare is gekoppeld aan een dockingstation met de standaard DHCP IP-adresconfiguratie.

Oorzaak

Geen oorzaak gekoppeld.

Oplossing

Om ervoor te zorgen dat statische IP-draagbare dockingstations beheerbaar zijn, moet het dockingstation ook een statisch IP-adres hebben toegewezen en geconfigureerd om ervoor te zorgen dat de PASS-through van het MAC-adres correct werkt.

Artikeleigenschappen


Getroffen product

Laptops

Datum laatst gepubliceerd

11 mrt. 2022

Versie

4

Artikeltype

Solution