• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Utför en SupportAssist-diagnostik på tangentbordet

Publicerad juli 19, 2024

Om du vill diagnostisera tangentbordet med SupportAssist öppnar du programmet och väljer "Felsökning". Välj "Jag vill kontrollera en specifik hårdvara" och välj "Tangentbord". Följ anvisningarna för att trycka på varje tangent och välj "Godkänd" om alla tangenter svarar eller "Misslyckas" om inte.