• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter

Så här låser du upp PowerProtect Data Manager Admin User OS-konto med hjälp av Web Console

Publicerad aug. 12, 2024

I den här handledningen kommer vi att utforska hur du låser upp det lokala OS-administratörskontot i PowerProtect Data Manager (PPDM) efter att det har låsts på grund av misslyckade inloggningsförsök. Oavsett om du är ett erfaret IT-proffs eller precis har börjat, hjälper den här steg-för-steg-guiden dig att återfå åtkomst till din PPDM-server.