• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Så här krypterar du din enhet med BitLocker

Publicerad juli 17, 2024

I den här videon förklarar vi hur du använder BitLocker för att kryptera en enhet. En Trusted Platform Module och en kompatibel version av Windows krävs. Innan du aktiverar BitLocker måste TPM vara aktiverat i system-BIOS och initieras med hjälp av tmp.msc. Om du vill be om en PIN-kod eller ett USB-minne vid start aktiverar du principen "Kräv ytterligare autentisering vid start" i den lokala grupprincipredigeraren. Om du vill aktivera BitLocker söker du efter det på Start-menyn och väljer "Aktivera BitLocker". Välj ett startalternativ och skapa en PIN-kod. Spara återställningsnyckeln och TPM-ägarens lösenord. Starta om datorn och ange PIN-koden eller sätt i USB-nyckeln om du uppmanas att göra det. Krypteringsprocessen kan ta en stund.