• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Hur man utför en systemåterställning i Windows 10

Publicerad juli 10, 2024

Videon förklarar hur man utför en "Systemåterställning" i Windows 10, vilket hjälper till att återställa datorns systemfiler till en tidigare tidpunkt. Detta kan lösa de senaste programvaruproblemen utan att påverka personliga filer. För att komma åt "Systemåterställning", använd sökrutan "Cortana" i "aktivitetsfältet" och skriv "Återställning". Välj sedan länken "Öppna systemåterställning" och välj en återställningspunkt från listan. Bekräfta valet och starta om datorn. Efter omstarten visas en statusrapport om återställningen. Det är möjligt att ångra eller återställa till en annan återställningspunkt om det behövs.