• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter

En omfattande manual om webbgränssnittet för Dell NetWorker Management (NWUI)

Publicerad sep. 12, 2024

I den här videon får du lära dig hur du använder NetWorker Management Web UI (NWUI) för att utföra VMware-säkerhetskopiering och -återställning. NWUI är ett webbaserat gränssnitt som tillhandahåller intuitiva arbetsflöden och bättre svarstider för NetWorker-användare. Du får se hur du installerar och konfigurerar NWUI, hur du lägger till och hanterar vCenter-servrar, vProxies och Data Domain-enheter, hur du skapar och märker mediapooler och hur du utför olika typer av återställningsåtgärder med NWUI. För mer information, klicka här.