• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Anslut till SupportAssist for Business PCs i TechDirect

SupportAssist for Business PCs

Se till att datorflottan är produktiv med smarta datadrivna fördelar som är nära till hands.

Vad är SupportAssist? SupportAssist är vår smarta anslutningsteknik som gör att vi skiljer oss från mängden. Gå bortom vad du kan förvänta dig av traditionell support genom att frigöra den fulla kraften hos ProSupport Suite for PCs (på engelska). Maximera din upplevelse genom att ansluta till SupportAssist for Business PCs (på engelska) via vår onlineportal TechDirect (på engelska) när som helst, var som helst. Genom att ansluta får du tillgång till våra konkurrensfördelar som …

• Bibliotek med skript som skapats av Dell för att automatisera uppgifter och åtgärda problem i hela flottan.
  • Proaktiv och prediktiv upptäckt i hela flottan för snabbare problemlösning*.
  • Snabb analys av hälsa, programupplevelse och säkerhetspoäng på en enda skärm.
  • Automatisera skapande och distribution av anpassade uppdateringskataloger för Dell BIOS, drivrutiner, fast mjukvara och program.
  • Flexibiliteten att kunna skräddarsy dina vyer och instrumentpaneler i TechDirect.

Genom att driftsätta SupportAssist i din Dell-datorflotta får du tillgång till dessa funktioner via din anpassade instrumentpanel i TechDirect. I en nyligen utförd rapport från Principled Technologies (endast på engelska) kan praktisk testning med driftsättning av SupportAssist i din ProSupport Plus-miljö spara upp till 641 timmar administratörstid för återkommande uppgifter för en enhetsflotta på 1 000 enheter. I testerna kunde man dessutom initiera uppdateringar av enhetsdrivrutiner och fast mjukvara till en hel enhetsflotta på så kort tid som 37 sekunder. Gå bortom support vid avbrott/fel och upplev skillnaden med Dell Technologies.

Hur ansluter du dig? I vårt resursavsnitt hittar du hjälp med att komma igång med SupportAssist och TechDirect.

Besök vår partnerportal om du vill ha partneraktiverat innehåll.

För team som inte väljer att hantera sina datorer centralt kan användarna hantera funktioner lokalt på varje dator via SupportAssist for Home PCs.

Om du letar efter infrastrukturlösningar kan du ta en titt på nästa generations teknik för säker anslutningsgateway.

Så här ansluter du

Ta en titt på vår komma igång-manual och lär dig hur du ansluter och hanterar i TechDirect.

I den här självstyrda demonstrationen (endast på engelska) får du en stegvis guidad rundtur i hur du ansluter till SupportAssist for Business PCs i TechDirect. Genom att ansluta dig får du tillgång till de viktigaste funktionerna i ProSupport Suite for PCs. Både partnerns och kundens perspektiv visas.

• Konfigurera SupportAssist för att övervaka din miljö proaktivt
  • Proaktiva och förutsägbara varningar för snabbare problemlösning
  • Rekommendationer för datorer för att optimera inställningar, uppdatera BIOS, fast mjukvara och drivrutiner, samt för att ta bort virus och skadliga program för en enda enhet eller för hela flottan
  • Telemetridrivna insikter för tidig indikation på prestandaproblem och användarbehov vid användning av maskinvara och programvara

Välj språk för att komma åt vår Komma igång-guide

Delta i ett av våra webbinarier eller registrera dig för att se en inspelning (endast på engelska). IT-ansvariga kan lära sig ansluta sina datorer och hantera sina Dell-produkter genom en livedemonstration i TechDirect, vår självbetjäningsportal på webben. Vi utför webbinarier på flera språk. Om du vill se webbinarier på andra språk klickar du på jordgloben i det övre högra hörnet av sidan och väljer din plats och väljer sedan Händelser under avsnittet Resurser längst ned på sidan.

Nyheter

Vi förbättrar vårt API-bibliotek baserat på dina förväntningar på anslutning.  Vi gör det möjligt för dig att enkelt hitta, flexibelt integrera och på ett säkert sätt utnyttja datorflottans hanteringsfunktioner med våra API:er direkt från TechDirect. Våra API:er tillhandahåller en enda anslutningspunkt för ett visst program för att utbyta data eller utlösa en åtgärd. Om du vill ha mer information om våra nya API:er kan du besöka oss på TechDirect (på engelska).

Säkerhet är avgörande

Sekretess och säkerhet är avgörande. SupportAssist samlar endast in den information som behövs för att lösa problem och håller den säker. Vårt informationsdokument om säkerhet(på engelska) hanterar våra fem vanligaste frågor. Följande frågor behandlas:
  • Vilka data samlar SupportAssist in?
  • Hur transporterar SupportAssist data på ett säkert sätt?
  • Vad gör SupportAssist med dessa data?
  • Hur lagrar SupportAssist data på ett säkert sätt?
  • Vad är Dell Technologies säkerhetsrutiner och -policyer?

Kundutlåtanden

Hör vår kund berätta hur SupportAssist ger sinnesro och håller produktiviteten uppe.

”Vi använder TechDirect-portalen för egen utsändning av delar, och det har halverat tiden som våra tekniker lägger ned på att reparera enheter. SupportAssist-tekniken gör att vi kan anpassa regler för att automatisera manuella uppgifter, optimera prestanda och ta bort virus och skadliga program.” – Amy Remfrey, chef för tekniksupport, Phoenix Union High School District

Läs vår fallsstudie (på engelska)

Titta på vår video med ett kundutlåtande (på engelska)

Partnerupplevelse

Våra kanalpartner kan dra full nytta av ProSupport Suite for PCs för sina kunders räkning genom att ansluta sina datorer till Dell. Med hjälp av vår webbportal TechDirect kan våra partner visa och hantera supportupplevelsen för flera kunder. Tack vare en anpassad instrumentpanel kan de uppfylla enskilda kunders behov samt öka produktiviteten när de är anslutna till SupportAssist.

Ytterligare resurser

* Baserat på rapporten ”Diagnose and resolve a hard drive issue in less time with Dell ProSupport Plus” från Principled Technologies, maj 2020. Testerna är beställda av Dell och har utförts i USA. De faktiska resultaten kan variera. Fullständig rapport:  https://www.principledtechnologies.com/Dell/ProSupport-Plus-comparison-0620.pdf (på engelska)

Du kan hitta information om system som stöds samt krav genom att titta i vår användarhandbok (SupportAssist for Home PCs-version för personligt bruk) och välja Datorer som stöds, eller i vår administratörsguide (SupportAssist for Business PCs -version för hantering av datorflotta) och välja System som stöds. Vilka proaktiva och prediktiva funktioner som finns beror på din aktiva serviceplan och Dell Technologies företagsregler. För ProSupport Suite for PCs-funktioner kan du läsa vår administratörshandbok och välja Anslut och hantera funktioner och Dell-serviceplaner. För Premium Suite for PCs-funktioner kan du läsa användarhandboken och välja SupportAssist-funktioner och Dell-serviceplaner.  Vissa TechDirect-funktioner kräver anslutning till SupportAssist.

Andra resurser

Säker anslutningsgateway
Ta en titt på vår företagslösning för anslutning. Säker anslutningsgateway
Supportbibliotek
Supportbibliotek
Få tillgång till alla våra kunskapsbasartiklar. Supportbibliotek
Videospellista
Videospellista (på engelska)
Visa en spellista med vår tjänsteteknik. Videospellista (på engelska)