• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

PremierColor for Dell

DPM-ikon

Dagens datoranvändare tittar på många olika typer av innehåll på sin stationära eller bärbara datorskärm. Från mejl och webbsidor till digitala fotografier, YouTube och andra videor. Dessa innehållstyper är avsedda att visas i olika färgrymder.  Användare visar vanligtvis sitt innehåll i färgrymden sRGB. Skärmar med brett färgomfång överstiger färgspecifikationerna för sRGB med stor marginal, vilket gör att innehållet visas på ett felaktigt sätt

PremierColor for Dell gör det möjligt för en användare att välja den bästa färgrymden för det innehåll som visas. Det anpassar, kalibrerar och kontrollerar paneler med brett färgomfång så att du får en exakt bild. PremierColor for Dell korrigerar det övermättnadsproblem som förknippas med paneler med brett färgomfång.

PremierColor for Dell har stöd för nio språk (engelska, franska, tyska, spanska, brasiliansk portugisiska, japanska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, koreanska)

Systemkrav:

PremierColor for Dell stöds endast på utvalda Dell Precision- och Dell XPS-system med 100 % Adobe RGB- eller 100 % sRGB-paneler.

PremierColor for Dell finns på Microsoft Store för system som kör Windows 10 och senare.

Användarhandbok för PremierColor for Dell (på engelska)

Sekretessmeddelande om telemetri

Andra resurser

Supportbibliotek
Supportbibliotek
Få tillgång till alla våra artiklar i kunskapsbanken Supportbibliotek
esupport-picture-2
Dell Download Center
Installera om din programvara eller hämta den senaste programvaran du just har köpt. Dell Download Center
Operativsystem
Operativsystem
Hitta information om de olika operativsystemen som stöds av Dell Operativsystem