• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine

How to Troubleshoot Audio Related Issues

Publisert sep. 04, 2024

Denne videoen inneholder fremgangsmåten for å feilsøke lydrelaterte problemer på et Windows-system. Det første trinnet er å kjøre feilsøkingsprogrammet for lyd i Windows og følge instruksjonene på skjermen. Hvis problemet vedvarer, er neste trinn å oppdatere alle systemdrivere via SupportAssist. Hvis problemet vedvarer, skal lyddriveren oppdateres fra Dells kundestøtte. Hvis problemet vedvarer, bør brukeren kjøre diagnostikk på lydenhetene via SupportAssist. Hvis problemet vedvarer, kan ytterligere hjelp gis.