• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine

Komme i gang: Konfigurere eksterne enheter

Publisert sep. 21, 2024

La oss gi deg en rask oversikt over hvordan du kobler eksterne enheter som skjermer, skrivere og webkamera til den nye Windows-PC-en.
Når du har konfigurert eksterne enheter, går du til siden Tilpasse Windows for å finne ut hvordan du tilpasser skjerminnstillinger, endrer bakgrunn, legger til brukere, forbedrer brukerkontosikkerheten og mer.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til en av disse sidene: