• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine

Slik kjører du Windows Startup Repair

Publisert jul. 11, 2024

Denne videoen forklarer hvordan du kjører Windows Startup Repair. For å gjøre det, gå til Windows Search og velg Endre avanserte oppstartsalternativer. Start datamaskinen på nytt og klikk på Feilsøk, velg deretter Avanserte alternativer og klikk på Startup Repair. Følg instruksjonene, og velg en konto. Reparasjonsprosessen vil skanne datamaskinen og forsøke å løse eventuelle oppstartsproblemer. Hvis det lykkes, starter datamaskinen automatisk på nytt.