• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

SupportAssist for Business PCs

Maksimer produktiviteten for PC-flåten gjennom avansert, KI-drevet teknologi.

Forbedre ProSupport Suite for PCs-opplevelsen ved å koble til SupportAssist for Business PCs: KI-drevet tilkoblingsteknologi. Når du implementerer SupportAssist til PC-flåten din og kobler til TechDirect, har du tilgang til selvhjelpsfunksjoner takket være biblioteket vårt med utbedringsskripter, og du får oversikt over hele flåten med telemetridrevet innsikt. Du vil også ha tilgang til andre egenskaper, inkludert følgende:

• Et bibliotek med skripter laget av Dell for å automatisere oppgaver og løse problemer i hele flåten.
  • Proaktiv og prediktiv gjenkjenning i hele flåten for raskere problemløsing*.
  • Rask analyse av tilstand, applikasjonsopplevelse og sikkerhetsresultater i ett skjermbilde.
  • Automatiser oppretting og implementering av tilpassede oppdateringskataloger for Dell BIOS, driver, fastvare og applikasjoner.
  • Fleksibilitet til å skreddersy visninger og instrumentbord i TechDirect.

Organisasjoner som ønsker å administrere SupportAssist lokalt på hver PC, kan laste ned SupportAssist for Business PCs her.

Last ned SupportAssist Last ned SupportAssist for Business PCs

I en nylig rapport fra Principled Technologies (bare på engelsk) ble det klart at implementering av SupportAssist i ProSupport Plus-miljøet kan spare opptil 641 timers administrasjonstid årlig for en flåte på 1000 enheter. Ytterligere testing viste at BIOS-, driver- og fastvareoppdateringer kan startes for en hel flåte på så lite som 37 sekunder. Tilby mer enn støtte for feilsøking, og opplev forskjellen fra Dell Technologies.

Hvordan kobler jeg meg til?

Hvis du vil oppleve hele verdien av SupportAssist for Business PCs, kan du gå til nettportalen vår, TechDirect, og opprette en ny konto eller logge på med eksisterende påloggingsinformasjon. Når du kobler til TechDirect, kan IT-administratoren administrere enhetene sentralt ved å se, administrere og overvåke PC-flåten eksternt, noe som maksimerer verdien til SupportAssist. Se vår Komme i gang-veiledning (på engelsk) for trinnvise instruksjoner om hvordan du kobler til SupportAssist og implementerer det på PC-flåten.

Velg språk for å få tilgang til Komme i gang-veiledningen vår

Hvis du allerede administrerer PC-ene individuelt med SupportAssist for Business PCs, er det ikke for sent å koble til TechDirect og begynne å administrere enhetene sentralt.

Hvor får jeg mer informasjon?

Få tilgang til Tech Direct-simulatoren for å utforske SupportAssist-funksjoner og gjennomgå TechDirect-livssyklusen. I denne simulatoren kan du bygge et automatiseringsskript for selvhjelp fra biblioteket vårt med skripter laget av Dell, gjennomgå Dells anbefalinger for en PC-flåte, vise proaktive og prediktive varsler og mye mer.

Delta på et av webinarene (på engelsk) våre, eller registrer deg for å se et opptak (bare på engelsk). Webinarene våre viser IT-ansvarlige hvordan de kobler til og administrerer PC-flåten med en direkte demonstrasjon i TechDirect. Hvis du vil se webinarer på andre språk, klikker du på kloden øverst til høyre på siden og velger plasseringen din, og deretter velger du Hendelser under Ressurser-delen nederst på siden.