Hopp til hovedinnhold
  • Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Oppdatere Windows og drivere

Før du konfigurerer tilbehøret eller installerer apper som du kanskje trenger til arbeidet eller skolen, kan du la oss få de nyeste Windows-oppdateringene og enhetsdriverne for Dell.

Det er viktig å få de nyeste Windows-oppdateringene og -driverne for å sikre at enheten er sikker. I tillegg holder du deg oppdatert med de nyeste oppdateringene for å sikre kompatibilitet med ny programvare og maskinvare.

Få oppdateringer for Windows

Windows-enheter kan få ny funksjonalitet på forskjellige tidspunkter, ettersom Microsoft leverer sikkerhetsoppdateringer og oppdateringer som ikke er sikkerhetsrelaterte, feilrettinger og forbedringer. Når du kjører Windows Update, gir Windows deg beskjed om du må starte enheten på nytt for å fullføre en oppdatering.

Hvis du vil se etter oppdateringer, velger du Start > Innstillinger > Windows Update, og deretter velger du Se etter oppdateringer. Hvis oppdateringer er tilgjengelige, kan du velge å installere dem.

Se etter Windows-oppdateringer

Installer alle knappene under Windows Update-innstillingsappen

Har du problemer med Windows Update? Se feilsøkingsverktøyet for Windows Update fra Microsoft.

Få de nyeste driverne ved hjelp av SupportAssist

Oppdatering av driverne bidrar til å forbedre systemytelsen og løse sikkerhetsrisikoer. SupportAssist hjelper deg med å skanne enheten og foreslår proaktivt oppdateringer som er tilgjengelige for drivere og Dell-applikasjoner. Følg disse trinnene for å få de nyeste driverne ved hjelp av SupportAssist.

1. Åpne SupportAssist, og velg pil ned-ikonet.
  2. Under Drivere og nedlastinger velger du Kjør.
  3. Velg Oppdater.

Pil ned-ikonet på startskjermbildet for SupportAssist-appen

Vil du vite mer om SupportAssist? Se brukerveiledningen for SupportAssist for hjemme-PC-er.

Hva nå? La oss lede deg gjennom en rask oversikt over hvordan du kobler eksterne enheter til den nye datamaskinen.

Videoressurser (på engelsk)

Videoressurser