• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine

Slik identifiserer du Dell-produkter uten service-ID

Dell bruker produktidentifikatorer, som for eksempel service-ID, ekspresservicekode eller serienummer for å få tilgang til produktinformasjon, som tekniske spesifikasjoner, dokumentasjon og service. Identifisering av Dell-produktet på Dell.com/support gir tilgang til produktspesifikk dokumentasjon, drivere og mye mer.

De fleste Dell-enheter som tastatur, mus, ekstern harddisk, høyttalere, har ikke en service-ID eller ekspresservicekode. Slike enheter må identifiseres ved hjelp av modellnummeret eller navnet på enheten. Etiketten som inneholder enhetsnavnet og modellnummeret, er vanligvis plassert nederst på enheten. Modellnummeret og -navnet er også plassert på originalemballasjen til enheten.

MERK: For programvare- og servicekontrakter fra Dell uten service-ID velger du navnet på programvaren eller servicekontrakten på Dell.com/support.

MERK: Hvis du trenger dokumentasjon og støtte for tredjepartsprodukter eller produkter som ikke er fra Dell, kan du gå til nettstedet til produktprodusenten.

Videoressurser

Andre ressurser

Bruker
Min konto
Logg på Dell-kontoen din for å legge inn bestillinger, spore forsendelsesstatus, få belønninger kun for medlemmer, opprette og få tilgang til en liste over Dell-produktene dine. Min konto
Merknader om utklippstavlen
Dell-produktregistrering
Registrer Dell-produktet ditt for å få rask og effektiv støtte, kritiske produktoppdateringer, rask diagnostikk med mer. Dell-produktregistrering
Service
Overføring av service og eierskap
Flyttet produktet til et nytt sted eller må du oppdatere eierskapet til Dell-produktet ditt? Overføring av service og eierskap
Skrivebord for enhet
Mine produkter og tjenester
Mine produkter og tjenester hjelper deg med å administrere alle Dell-produkter og -støttetjenester på ett sted. Mine produkter og tjenester