• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Finn service-ID-en for Dell-dokkingstasjonen

Dell bruker produktidentifikatorer, som for eksempel service-ID, ekspresservicekode eller serienummer for å få tilgang til produktinformasjon, som tekniske spesifikasjoner, dokumentasjon og service. Få tilpassede støttealternativer ved å identifisere Dell-produktet ved hjelp av service-ID-en, ekspresservicekoden eller serienummeret.

• Service-ID-en er en alfanumerisk kode med sju tegn.
  • Ekspresservicekoden er en numerisk versjon av service-ID med 10 til 11 tall.

MERK: Dell-tilbehør og -enheter som tastatur, mus, hodetelefoner og ekstern harddisk, har ingen service-ID eller ekspresservicekode. Identifiser disse enhetene ved hjelp av modellnummeret på Dell.com/support for å få tilgang til produktdokumentasjon. Teknisk støtte fra Dell kan identifisere slike produkter ved hjelp av Dell-bestillingsnummeret.

MERK: Enkelte Dell-dokkingstasjoner, som TB16, TB18DC, WD19, WD19TB, WD19DC og WD22TB4, har service-ID eller ekspresservicekode. Identifiser tidligere modeller ved hjelp av modellnummeret på Dell.com/support for å få tilgang til produktdokumentasjon og drivere.

Ved hjelp av etiketten med service-ID

På Dell-dokkingstasjoner skrives service-ID-en ut på en etikett som plasseres på bunnpanelet.

Eksempel på service-ID-etikett på bunnpanelet på en Dell-dokkingstasjon

Videoressurser

Andre ressurser

Bruker
Min konto
Logg på Dell-kontoen din for å legge inn bestillinger, spore forsendelsesstatus, få belønninger kun for medlemmer, opprette og få tilgang til en liste over Dell-produktene dine. Min konto
Merknader om utklippstavlen
Dell-produktregistrering
Registrer Dell-produktet ditt for å få rask og effektiv støtte, kritiske produktoppdateringer, rask diagnostikk med mer. Dell-produktregistrering
Service
Overføring av service og eierskap
Flyttet produktet til et nytt sted eller må du oppdatere eierskapet til Dell-produktet ditt? Overføring av service og eierskap
Skrivebord for enhet
Mine produkter og tjenester
Mine produkter og tjenester hjelper deg med å administrere alle Dell-produkter og -støttetjenester på ett sted. Mine produkter og tjenester