• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Dell Windows sikkerhetskopieringsmedier og gjenopprettingsalternativer

Dell foreslår flere alternativer for gjenoppretting av Windows-operativsystemet for Dell-PC-en.
Les beskrivelsene nedenfor for å finne ut hvilket gjenopprettingsalternativ du vil bruke.

Last ned Media på Internett

Bruk Dell gjenopprettingsverktøy for operativsystemet til å laste ned et bilde, og opprett en USB-flashstasjon som installerer fabrikkversjonen av Windows som ble levert med enheten. Drivere og programvare må oppdateres etter installasjonen.

Gjenopprettingsverktøy for operativsystemet

Bruk gjenoppretting av operativsystemet i Dell SupportAssist

Gjenoppretting av operativsystemet i Dell SupportAssist starter automatisk hvis Windows ikke starter opp. I gjenopprettingsmiljøet kan du diagnostisere maskinvareproblemer, løse problemer, sikkerhetskopiere filer og gjenopprette fabrikkinnstillinger. Du kan starte gjenopprettingsmiljøet når som helst.
Bekreft listen over systemer som støtter gjenoppretting av operativsystemet i Dell SupportAssist.

Gjenoppretting av operativsystemet i Esupport SA

Bestemte løsninger

Windows 10
Bruk Dell Factory Image Restore til å gjenopprette fabrikkinnstillinger, inkludert drivere og applikasjoner. Dette alternativet gjelder for PC-er som leveres med Windows 10. Hvis du har oppgradert til Windows 10 fra en tidligere versjon, velger du alternativet nedenfor.
Windows 10-oppgraderinger for Windows 8.1 eller Windows 7
Bruk Dell Backup and Recovery til å gjenopprette fabrikkinnstillinger eller sikkerhetskopiere filer fra datamaskinen. Dette alternativet installerer Windows-versjonen som leveres med datamaskinen på nytt. Datamaskiner som er oppgradert til Windows 10, må bruke den installerte oppgraderingen.
Sikkerhetskopiering av filer
Hvis du vil sikkerhetskopiere personlige filer ved hjelp av Windows, kan du se opplæringen fra Microsofts kundestøtte for Windows 10 eller Windows 8.1 og Windows 7.

Video

De innholdsrike videoene våre tilbyr trinnvis støtte og informasjon som gir svar på spørsmålene dine. Videoene er på engelsk. Teksting er tilgjengelig for enkelte språk. Du finner flere videoer i Videobiblioteket.

Andre ressurser

Støttebibliotek
Støttebibliotek
Få tilgang til alle artiklene i kunnskapsbasen Støttebibliotek
Windows operativsystemer
Windows operativsystemer
Få støtte for andre Windows produkter Windows operativsystemer
dell storage backup recovery
Lagring, sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data
Fordi dataene dine er uerstattelige. Lagring, sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data