• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Finn service-ID/serienummer/produkt-ID/PSNT for infrastrukturproduktene dine

Slik finner du serienummeret/produkt-ID/PSNT

• Klikk her for å se artikkelen om hvordan du finner serienummer/produkt-ID/PSNT.
  • Artikkelen inneholder Dell EMC-produkter og fremgangsmåten for å finne serienumre, produkt-ID-er og PSNT-informasjon.

Servere
Du kan identifisere systemet ved hjelp av den unike ekspresservicekoden og service-ID-en. Trekk ut informasjonsetiketten foran systemet for å se ekspresservicekoden og service-ID-en. Informasjonsetiketten er et utskyvbart etikettpanel som inneholder systeminformasjon, som for eksempel service-ID, nettverkskort, MAC-adresse og så videre. Hvis du har valgt sikker standardtilgang til iDRAC, inneholder informasjonsetiketten også det sikre standardpassordet for iDRAC. Du kan også finne informasjonen på et klistremerke på systemkabinettet. Du finner Mini Enterprise service-ID-en (EST) på baksiden av systemet. Denne informasjonen brukes av Dell til å rute kundestøttesamtaler til riktig personell.

servers_service_tag. png

1. Informasjons-ID (sett fra toppen)
  2. Informasjons-ID (sett fra baksiden)
  3. OpenManage Mobile-etikett (OMM)
  4. iDRAC MAC-adresse og sikker passordetikett for iDRAC
  5. Service-ID
Finn service-ID-en ved hjelp av ledeteksten:
  1. Logg på systemet eksternt
  2. Klikk på start/hjem-knappen
  3. Rull ned, og klikk på "Windows administratorverktøy" eller "Windows-system"
  4. Klikk på "Ledetekst"
  5. Skriv inn "wmic bios get serialnumber" i ledetekstvinduet.
  6. Trykk på Enter.
  7. Service-ID-en vises.
Lagring

Du finner service-ID og ekspresservicekode på forsiden av systemet ved å trekke ut informasjonsetiketten. Du kan også finne informasjonen på et klistremerke på lagringssystemkabinettet.

storage_service_tag. png

Nettverk

Du finner service-ID og ekspresservicekode på forsiden av systemet ved å trekke ut informasjonsetiketten. Du kan også finne informasjonen på et klistremerke på baksiden av kabinettet.

networking1_service_tag. jpgnetworking2_service_tag. jpg

Dell EMC service-ID er en identifikator med fem eller flere tegn som er unik for produktet ditt. I tillegg til service-ID-en finnes det en ekspresservicekode. Dette er en tallversjon med ti eller flere siffer for service-ID-en som kan skrives inn på telefonen for samtaleruting. Selv om de fleste Dell EMC-produktene har en service-ID, er det noe tilbehør og eksternt utstyr som ikke har service-ID. Som regel har stasjonære og bærbare datamaskiner, servere og lagringsenheter, skrivere og mobile enheter (for eksempel telefoner og nettbrett) en service-ID.

Virksomhetsservere og lagringsdatasystemer omfatter disse modellnavnene: PowerEdge-server, PowerVault og Dell EMC-lagring.

Du finner vanligvis service-ID-etiketten på baksiden av kabinettet.

Se videoen nedenfor for å finne service-ID-en på virksomhetssystemer