• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Hoe Windows Startup Repair uit te voeren

Gepubliceerd jul. 10, 2024

In deze video wordt uitgelegd hoe u Windows Startup Repair uitvoert. Ga hiervoor naar Windows Search en selecteer Geavanceerde opstartopties wijzigen. Start de computer opnieuw op en klik op Problemen oplossen, selecteer vervolgens Geavanceerde opties en klik op Opstartreparatie. Volg de aanwijzingen en kies een account. Het reparatieproces scant de computer en probeert eventuele opstartproblemen op te lossen. Als dit lukt, wordt de computer automatisch opnieuw opgestart.