• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen

Hoe NetWorker te upgraden van een eerdere versie op een Windows-platform

Gepubliceerd aug. 13, 2024

Welkom bij onze uitgebreide NetWorker-serverupgradegids voor Windows. In deze zelfstudie leiden we u stap voor stap door het proces van het upgraden van uw NetWorker-server. Meer informatie over hoe u door het installatieprogramma navigeert, verificatie verifieert en meer. Of je nu een doorgewinterde beheerder bent of een beginner, met deze gids zit je goed.