• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen

Hulp en ondersteuning voor het Dell Rugged dockingstation

Een dockingstation of poortreplicator biedt een manier om uw laptop aan te sluiten op verschillende apparaten, zoals muis, toetsenbord, luidsprekers, monitor, Ethernet. Een dockingstation dat is aangesloten op meerdere apparaten biedt alle voordelen van een desktopcomputer, zonder dat dit ten koste gaat van de draagbaarheid van een laptop.

Een Dell Rugged of E-port dockingstation maakt gebruik van een bedrijfseigen dockingconnector om een laptop te docken.

Voordat u voor de eerste keer dockt

Voordat u uw laptop voor het eerst op het dockingstation aansluit, moet het besturingssysteem het installatieproces voltooien.

1. Zorg ervoor dat de laptop niet is aangesloten op het dockingstation (gekoppeld).
  2. Schakel de laptop in.
    Druk op de aan-uitknop om de laptop in te schakelen
  3. Controleer of het besturingssysteem het installatieproces heeft voltooid.
  4. Controleer of de batterij is geïnstalleerd voordat u uw laptop gaat docken.

Uw laptop docken

LET OP: Gebruik altijd de Dell voedingsadapter die bij het dockingstation is geleverd. Als u een andere commercieel verkrijgbare voedingsadapter gebruikt, kunt u het dockingstation of de laptop beschadigen.

1. Ga naar Dell.com/support/drivers en identificeer de Dell laptop met behulp van de servicetag.
  2. Werk het BIOS, de grafische kaart, Thunderbolt en netwerkdrivers van uw laptop bij.
  3. Sluit de voedingsadapter aan op een stopcontact. Sluit vervolgens de voedingsadapter aan op het dockingstation.
  4. Dock en bevestig de laptop op het dockingstation. Zie de gebruikershandleiding van het dockingstation voor apparaatspecifieke instructies.
    Een compatibele Dell Rugged laptop docken met een Dell Rugged dockingstation
  5. Sluit het toetsenbord, de muis, de monitoren en andere apparaten aan op het dockingstation, indien nodig. Zie de gebruikershandleiding van het dockingstation voor meer informatie over het aantal monitoren dat wordt ondersteund.
  6. Schakel het dockingstation in.

Videobronnen

Andere bronnen

Gebruiker
Servicetag dockingstation vinden
Ontdek hoe u de servicetag van uw Dell dockingstation kunt vinden. Servicetag dockingstation vinden
Diagnostiek
Diagnostiek voor dockingstations
Gebruik SupportAssist om een diagnostische test uit te voeren op uw Dell dockingstation. Diagnostiek voor dockingstations
Twee of meerdere monitoren instellen
Ontdek hoe u twee monitoren of meerdere monitoren kunt instellen. Twee of meerdere monitoren instellen
Olossing voor meerdere monitorproblemen
Informatie over het oplossen van beeldschermproblemen bij het gebruik van meerdere monitoren met uw Dell computer. Olossing voor meerdere monitorproblemen