• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Voer een SupportAssist-diagnose uit op het toetsenbord

Gepubliceerd jul. 16, 2024

Om het toetsenbord te diagnosticeren met behulp van SupportAssist, opent u het programma en selecteert u 'Problemen oplossen'. Kies 'Ik wil een specifiek stuk hardware controleren' en selecteer 'Toetsenbord'. Volg de aanwijzingen om op elke toets te tikken en selecteer "Geslaagd" als alle toetsen reageren of "Mislukt" als dat niet het geval is.