• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Hoe u uw schijf kunt versleutelen met BitLocker

Gepubliceerd jul. 17, 2024

In deze video wordt uitgelegd hoe u BitLocker kunt gebruiken om een station te versleutelen. Een Trusted Platform Module en een compatibele versie van Windows zijn vereist. Voordat u BitLocker inschakelt, moet de TPM zijn ingeschakeld in het systeem-BIOS en worden geïnitialiseerd met tmp.msc. Als u bij het opstarten om een pincode of USB-sleutel wilt vragen, schakelt u het beleid 'Aanvullende verificatie vereisen bij opstarten' in de editor voor lokaal groepsbeleid in. Als u BitLocker wilt inschakelen, zoekt u ernaar in het menu Start en selecteert u BitLocker inschakelen. Kies een opstartoptie en maak een pincode. Sla de herstelcode en het TPM-eigenaarswachtwoord op. Start de computer opnieuw op en voer de pincode in of voer de USB-sleutel in als daarom wordt gevraagd. Het versleutelingsproces kan even duren.