• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

SupportAssist voor zakelijke pc’s

SupportAssist for Business PCs

Maximaliseer de productiviteit voor uw computerpark met geavanceerde, AI-gestuurde technologie.

Verbeter uw ProSupport Suite voor pc's door verbinding te maken met SupportAssist voor zakelijke pc’s: onze AI-aangedreven connectiviteitstechnologie. Wanneer u SupportAssist implementeert in uw computerpark via TechDirect, kunnen uw pc's zichzelf herstellen met behulp van onze bibliotheek met herstelscripts en krijgt u inzicht in uw gehele computerpark dankzij telemetriegestuurde inzichten. U krijgt ook toegang tot andere onderscheidende factoren, waaronder:

• Een bibliotheek met door Dell geschreven scripts om taken te automatiseren en problemen in het gehele computerpark op te lossen.
  • Proactieve en voorspellende detectie voor snellere probleemoplossing op alle apparaten.*
  • Snelle analyse van de scores voor status, applicatie-ervaring en beveiliging op één scherm.
  • Automatiseer het maken en implementeren van aangepaste updatecatalogi voor Dell BIOS, drivers, firmware en applicaties.
  • Flexibiliteit om uw weergaven en dashboards aan te passen in TechDirect.

Organisaties die SupportAssist lokaal op elke pc willen beheren, kunnen SupportAssist voor zakelijke pc's hier downloaden.

SupportAssist downloaden Download SupportAssist voor zakelijke pc’s

In een recent rapport van Principled Technologies (alleen In het Engels) werd uitgelegd hoe u met het implementeren van SupportAssist in uw ProSupport Plus-omgeving jaarlijks tot 641 uur beheertijd kon besparen voor een vloot van 1000 apparaten. Aanvullende tests hebben aangetoond dat BIOS-, driver- en firmware-updates voor een hele vloot in slechts 37 seconden kunnen worden gestart. Profiteer van meer dan break/fix-support en ervaar het verschil met Dell Technologies.

Hoe maakt ik verbinding?

Als u de volledige waarde van SupportAssist voor zakelijke pc's wilt ervaren, gaat u naar onze online portal, TechDirect, en maakt u een nieuw account of meldt u zich aan met bestaande aanmeldgegevens. Door verbinding te maken met TechDirect kan de IT-beheerder zijn apparaten centraal beheren door zijn of haar computerpark op afstand te bekijken, te beheren en te bewaken, waardoor de waarde van SupportAssist wordt gemaximaliseerd. Bekijk onze Startgids (in het Engels) voor stapsgewijze instructies om verbinding te maken met SupportAssist en het te implementeren op uw computerpark.

Selecteer uw taal om toegang te krijgen tot onze Startgids

Als u uw pc's al afzonderlijk beheert met SupportAssist voor zakelijke pc's, is het nog niet te laat om verbinding te maken met TechDirect en uw apparaten centraal te gaan beheren.

Waar kan ik meer informatie vinden?

Ga naar onze Experience TechDirect simulator (in het Engels) om de functies van SupportAssist te verkennen en de TechDirect levenscyclus te doorlopen. In deze simulator kunt u een script voor zelfherstellende automatisering maken via onze bibliotheek met door Dell geschreven scripts, de aanbevelingen van Dell voor een computerpark bekijken, proactieve en voorspellende waarschuwingen bekijken en nog veel meer.

U kunt ook een van onze webinars (in het Engels) bijwonen, of registreren om een opname te bekijken (alleen in het Engels). Onze webinars laten IT-beheerders zien hoe ze hun computerpark kunnen verbinden en beheren met een live demonstratie in TechDirect. Als u webinars in andere talen wilt zien, klikt u op de wereldbol in de rechterbovenhoek van de pagina. Selecteer uw locatie en selecteer vervolgens Evenementen onder het gedeelte Bronnen onder aan de pagina.

Wat is er nieuw?

We hebben onlangs nieuwe zelfherstelmogelijkheden geïntroduceerd voor ProSupport Plus- en ProSupport Flex-klanten. Door verbinding te maken met SupportAssist voor zakelijke pc's kunnen IT-beheerders op afstand door Dell geschreven scripts uitvoeren die automatisch fouten met een blauw scherm, thermische problemen en meer corrigeren in hun gehele computerpark. Zelfherstel maakt gebruik van telemetrie en AI-gestuurde SupportAssist-technologie om de pc-prestaties te optimaliseren en pc-problemen op te lossen zonder menselijke tussenkomst of onderbreking van de eindgebruiker.

We zijn voortdurend bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze bibliotheek met scripts, zodat u in de toekomst meer scripts kunt verwachten.

Beveiliging is van het grootste belang

Uw privacy en veiligheid zijn onze topprioriteit. SupportAssist verzamelt veilig alleen de informatie die nodig is om problemen op te lossen. In onze whitepaper over beveiliging (in het Engels) vindt u de vijf meest gestelde vragen:
  • Welke data verzamelt SupportAssist?
  • Hoe wordt data veilig getransporteerd door SupportAssist?
  • Wat doet SupportAssist met de data?
  • Hoe slaat SupportAssist data veilig op?
  • Wat zijn de beveiligingspraktijken en het beleid van Dell Technologies?

Ervaringen van klanten

"We gebruiken de TechDirect-portal om zelf onderdelen te verzenden. Daardoor is de tijd die onze technici besteden aan het repareren van apparaten gehalveerd. Met SupportAssist-technologie kunnen we regels aanpassen om handmatige taken te automatiseren, prestaties te optimaliseren en virussen en malware te verwijderen.” -Amy Remfrey, Director of Technology Support, Phoenix Union High School District

Lees onze klantcasestudy (in het Engels)

Bekijk onze video met klantervaringen (in het Engels)

Partnerervaring

Onze Channel Partners kunnen gebruikmaken van de volledige kracht van ProSupport Suite voor pc’s. Wanneer partners eenmaal zijn verbonden met SupportAssist, kunnen ze TechDirect gebruiken om de supportervaring voor meerdere klanten te bekijken en te beheren met een gepersonaliseerd dashboard om te voldoen aan de individuele behoeften van klanten en de productiviteit te verhogen.

Extra informatiebronnen

*Gebaseerd op een rapport van Principled Technologies, “Een probleem met de harde schijf in minder tijd diagnosticeren en oplossen met Dell ProSupport Plus” van mei 2020. Getest in opdracht van Dell, uitgevoerd in de Verenigde Staten. De werkelijke resultaten kunnen variëren. Volledig rapport: https://www.principledtechnologies.com/Dell/ProSupport-Plus-comparison-0620.pdf (in het Engels)

Raadpleeg voor ondersteunde systemen en vereisten onze gebruikershandleiding (SupportAssist voor thuis-pc's versie voor persoonlijk gebruik) en selecteer ondersteunde pc’s of onze beheerdershandleiding (SupportAssist voor zakelijke pc's versie voor beheer van computerparken) en selecteer ondersteunde pc's. Proactieve en voorspellende mogelijkheden zijn afhankelijk van uw actieve serviceabonnement en de bedrijfsregels van Dell Technologies. Voor de mogelijkheden van ProSupport Suite voor pc's raadpleegt u onze beheerdershandleiding en selecteert u Mogelijkheden verbinden en beheren en Dell serviceabonnementen. Voor de mogelijkheden van Premium Suite voor pc's raadpleegt u de gebruikershandleiding en selecteert u SupportAssist mogelijkheden en Dell serviceabonnementen. Voor sommige TechDirect-functies is SupportAssist connectiviteit vereist.

Videobronnen

Andere bronnen

Secure Connect Gateway
Bekijk onze connectiviteitsoplossing voor bedrijven Secure Connect Gateway
Supportbibliotheek
Supportbibliotheek
Toegang tot al onze knowledge base-artikelen Supportbibliotheek
Videoafspeellijst
Videoafspeellijst (in het Engels)
Bekijk onze afspeellijst servicestechnologieën Videoafspeellijst (in het Engels)