• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Dell opties voor back-upmedia en recovery van Windows

Dell biedt meerdere opties voor het herstellen van Windows op uw Dell pc.
Lees de onderstaande beschrijvingen om te bepalen welke hersteloptie u het beste kunt gebruiken.

Media online downloaden

Gebruik de Dell OS Recovery Tool om een image te downloaden en een USB-geheugenstick te maken waarmee u de fabrieksversie van Windows kunt installeren waar uw apparaat mee is geleverd. U dient de drivers en software bij te werken nadat de installatie is voltooid.

OS Recovery Tool

Dell SupportAssist OS Recovery gebruiken

Dell SupportAssist OS Recovery wordt automatisch gestart als Windows niet wordt opgestart. In de herstelomgeving kunt u hardwareproblemen vaststellen, problemen oplossen, back-ups maken van bestanden en fabrieksinstellingen herstellen. U kunt de herstelomgeving (in het Engels) op elk gewenst moment openen.
Raadpleeg de lijst met systemen waarop Dell SupportAssist OS Recovery wordt ondersteund.

Esupport SA OS Recovery

Specifieke oplossingen

Windows 10
Gebruik Dell Factory Image Restore om de fabrieksinstellingen herstellen, inclusief drivers en applicaties. Deze optie is te gebruiken voor pc's die zijn geleverd met Windows 10. Als u een upgrade hebt uitgevoerd naar Windows 10 vanaf een eerdere versie, gebruikt u de onderstaande optie.
Upgrades naar Windows 10 vanaf Windows 8.1 of Windows 7
Gebruik Dell Backup and Recovery om de fabrieksinstellingen te herstellen of om back-ups te maken van uw bestanden op uw computer. Met deze optie wordt de versie van Windows die is meegeleverd met uw pc opnieuw geïnstalleerd. Voor computers waarop een upgrade is uitgevoerd naar Windows 10, moet deze upgrade opnieuw worden uitgevoerd.
Back-ups van bestanden
Raadpleeg de tutorial van Microsoft Support voor Windows 10 of Windows 8.1 en Windows 7 om back-ups te maken van uw persoonlijke bestanden met behulp van Windows.

Video

Onze uitgebreide video's bieden stap-voor-stapsupport en informatie om uw probleem op te lossen. Video's zijn in het Engels. Ondertiteling beschikbaar voor sommige talen. Meer video's vindt u in onze Videobibliotheek.

Andere bronnen

Supportbibliotheek
Supportbibliotheek
Toegang tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Supportbibliotheek
Besturingssystemen van Windows
Besturingssystemen van Windows
Ondersteuning voor andere Windows-producten Besturingssystemen van Windows
dell storage backup recovery
Storage, back-up en recovery van data
Omdat uw data goud waard zijn. Storage, back-up en recovery van data