• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä

Dell Power Manager

Säästä energiaa.

dpm-kuvake

Dell Power Manager (englanniksi) -sovelluksen avulla loppukäyttäjät voivat maksimoida järjestelmänsä akun keston määrittämällä, miten akkua on ylläpidettävä loppukäyttäjien omien mieltymysten mukaan.

Laitteistokokoonpanon mukaan Dell Power Manager (englanniksi) tukee myös ilmoituksia, jotka liittyvät verkkolaitteeseen, telakointiin ja USB Type-C -laitteen/protokollan yhteensopimattomuuteen.

• Battery Information (Akun tiedot) – Näyttää jopa kuuden asennetun akun kuntotiedot järjestelmän ominaisuuksien mukaan ja muokkaa akun asetuksia tai luo mukautetun akun asetuksen.
  • Advanced Charge Mode (Lisävaraustila) – Valvoo akun varausta akun keston pidentämiseksi.
  • Peak Shift (Huippusiirtymä) – Vähentää virrankulutusta vaihtamalla järjestelmän automaattisesti akkuvirralle päivän tiettyinä hetkinä jopa silloin, kun järjestelmä on kytketty suoraan virtalähteeseen.
  • Thermal Management (Lämmönhallinta) – Valvoo suorittimen ja jäähdytystuulettimen asetuksia suorituskyvyn, järjestelmän pintalämpötilan ja tuulettimen melun asetusten hallitsemiseksi.
  • Battery Extender (Akun keston pidentäminen) – Säilyttää akun varauksen muuttamalla suorittimen virtatasoa, näytön kirkkautta ja näppäimistön valaistustasoja sekä vaimentamalla äänen.

Voit ladata Dell Power Managerin ajurit ja ladattavat tiedostot -verkkosivustosta

Laitteen vähimmäisvaatimukset:

Dell Power Manageria tuetaan Dell Inspiron-, Vostro- ja XPS-kannettavissa, joissa on käyttöjärjestelmänä Windows 11 tai Windows 10. Edellyttää Microsoft .NET Framework 4.6.1:n asentamista järjestelmään.,

Dell Power Manager -käyttöliittymä:

akun tiedot

Lisädokumentaatio ja tietämyskannan artikkelit:

Dell Power Manager -käyttöopas