• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä

Dell-tuotteiden tunnistaminen ilman palvelutunnusta

Dell käyttää tuotetunnisteita, kuten palvelutunnusta, pikapalvelukoodia tai sarjanumeroa, tuotetietojen, kuten teknisten eritelmien, dokumentaation ja takuun, tarkistamiseen. Kun tunnistat Dell-tuotteen osoitteessa Dell.com/support, saat esimerkiksi tuotekohtaisia ohjeita ja ajureita.

Useimmilla Dell-laitteilla, kuten näppäimistöillä, hiirillä, ulkoisilla kiintolevyillä ja kaiuttimilla, ei ole palvelutunnusta tai pikapalvelukoodia. Tällaiset laitteet on tunnistettava käyttämällä laitteen mallinumeroa tai nimeä. Laitteen nimen ja mallinumeron sisältävä tarra sijaitsee tavallisesti laitteen pohjassa. Mallinumero ja nimi ovat myös laitteen alkuperäisessä pakkauksessa.

HUOMAUTUS: Jos Dellin ohjelmisto- ja palvelusopimuksessa ei ole palvelutunnusta, valitse ohjelmiston tai palvelusopimuksen nimi osoitteessa Dell.com/support.

HUOMAUTUS: Jos tarvitset käyttöohjeita ja tukea kolmannen osapuolen tuotteille tai muille kuin Dell-merkkisille tuotteille, käy tuotteen valmistajan verkkosivustolla.

Videoresurssit

Muut resurssit

Käyttäjä
Oma tili
Kirjautumalla Dell-tilillesi voit tehdä tilauksia, seurata lähetysten tilaa, käyttää vain jäsenpalkintoja sekä luoda ja katsoa luettelon omista Dell-tuotteistasi. Oma tili
Leikepöydän huomautukset
Dell-tuotteen rekisteröinti
Rekisteröi Dell-tuotteesi, jotta saat nopeasti ja tehokkaasti tukea, tärkeitä tuotepäivityksiä ja diagnostiikkaa. Dell-tuotteen rekisteröinti
Takuu
Takuun ja omistuksen siirtäminen
Oletko siirtänyt tuotteen uuteen sijaintiin tai haluatko päivittää Dell-tuotteesi omistajuuden? Takuun ja omistuksen siirtäminen
Laitteen työpöytä
Omat tuotteet ja palvelut
Omat tuotteet ja palvelut auttavat sinua hallitsemaan kaikkia Dell-tuotteitasi ja tukipalvelujasi samasta paikasta. Omat tuotteet ja palvelut