• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Dell Rugged -telakointiaseman ohje ja tuki

Telakointiasema tai porttitoistin mahdollistaa kannettavan tietokoneen kytkemisen useisiin laitteisiin, kuten hiireen, näppäimistöön, kaiuttimiin, näyttöön ja Ethernetiin. Useaan laitteeseen kytketyn telakointiaseman käyttö tarjoaa pöytätietokoneen edut kannettavan tietokoneen siirrettävyydestä tinkimättä.

Dell Rugged -telakka tai E-port-telakointiasema telakoi yhteensopivan Dell-kannettavan Dellin omalla liittimellä.

Ennen ensimmäistä telakointia

Ennen kuin kytket kannettavan tietokoneen telakointiasemaan, käyttöjärjestelmän on suoritettava määritysprosessi loppuun.

1. Varmista, että kannettavaa tietokonetta ei ole kytketty telakointiasemaan (telakoitu).
  2. Käynnistä kannettava tietokone.
    Käynnistä kannettava tietokone painamalla virtapainiketta.
  3. Varmista, että käyttöjärjestelmä on suorittanut määritysprosessin loppuun.
  4. Varmista ennen kannettavan tietokoneen telakointia, että akku on asennettu.

Kannettavan tietokoneen telakointi

VAROITUS: Käytä aina telakointiaseman mukana toimitettua Dellin vaihtovirtasovitinta. Jos käytät jotakin muuta kaupallisesti saatavilla olevaa vaihtovirtasovitinta, telakointiasema tai kannettava tietokone voi vahingoittua.

1. Siirry osoitteeseen Dell.com/support/drivers ja etsi Dell-kannettava palvelutunnuksen avulla.
  2. Päivitä kannettavan tietokoneen BIOS, näytönohjain, Thunderbolt ja verkkoajurit.
  3. Kytke vaihtovirtasovitin pistorasiaan. Kytke sitten vaihtovirtasovitin telakointiasemaan.
  4. Telakoi kannettava tietokone telakointiasemaan ja varmista sen kiinnitys. Katso laitekohtaiset ohjeet telakointiaseman käyttöoppaasta.
    Yhteensopivan Dell Rugged -kannettavan telakoiminen Dell Rugged -telakointiasemaan
  5. Kytke tarvittaessa näppäimistö, hiiri, näytöt ja muut laitteet telakointiasemaan. Katso lisätietoja tuettujen näyttöjen lukumäärästä telakointiaseman käyttöoppaasta.
  6. Käynnistä telakointiasema.

Videoresurssit

Muut resurssit

Käyttäjä
Telakointiaseman palvelutunnuksen sijainti
Katso, miten löydät Dell-telakointiaseman palvelutunnuksen. Telakointiaseman palvelutunnuksen sijainti
Diagnostiikka
Telakointiaseman diagnostiikka
Katso, miten teet Dell-telakointiaseman laitteistotestin SupportAssistin avulla. Telakointiaseman diagnostiikka
Kahden tai usean näytön määrittäminen
Opi määrittämään kaksi näyttöä tai useita näyttöjä. Kahden tai usean näytön määrittäminen
Korjaa usean näytön ongelmat
Katso, miten voit suorittaa vianmäärityksen ja ratkaista näyttöongelmia, kun käytät Dell-tietokoneessa useaa näyttöä. Korjaa usean näytön ongelmat