• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter

Sådan bruger du Dells drivere og downloads-website

Udgivet sep. 11, 2024

Hvis du vil downloade Dell-drivere, skal du gå til Dell Support-drivere og vælge din Dell-computer eller indtaste servicekoden. Klik på "Søg efter opdateringer" og derefter på "Vis drivere" for at gennemse listen. Klik på "Download og installer", og genstart computeren. Dell-drivere er kun tilgængelige for testede operativsystemer. Du kan også downloade drivere manuelt ved at vælge operativsystem, driverkategori og klikke på "Download". Følg vejledningen på skærmen for at installere.