• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter

Sådan gør du Ingen efter fejlfinding

Udgivet sep. 13, 2024

Denne video guider dig gennem fejlfinding af problemer med No POST (No Power-On Self-Test). Få mere at vide om, hvordan du diagnosticerer og løser almindelige problemer, når computeren tændes, men ikke fuldfører startprocessen. Følg trinvis vejledning for at udføre en total nulstilling, nulstille realtidsuret og konfigurere BIOS-indstillingerne, hvis det er nødvendigt.

Du kan finde flere oplysninger i: Sådan gendanner du computeren efter opstarts- eller POST-problemer