• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Sådan køres Windows Startup Repair

Udgivet jul. 11, 2024

Denne video forklarer, hvordan du kører Windows Startreparation. For at gøre det skal du gå til Windows Search og vælge Skift avancerede opstartsindstillinger. Genstart computeren, og klik på Fejlfinding, vælg derefter Avancerede indstillinger, og klik på Startreparation. Følg vejledningen, og vælg en konto. Reparationsprocessen scanner computeren og forsøger at løse eventuelle opstartsproblemer. Hvis det lykkes, genstarter computeren automatisk.