• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

PremierColor for Dell

dpm-ikon

Computerbrugere i dag får vist en bred vifte af indhold på deres stationære eller bærbare pc-skærm. Fra e-mailbeskeder og websteder til digitale stillbilleder, YouTube og andre videoer. Alle disse typer indhold er beregnet til at blive vist i forskellige farveområder.  Brugerne får typisk vist deres indhold i sRGB-farveområdet. Skærme med brede farveområder overgår dog farvespecifikationerne for sRGB i væsentlig grad, hvilket får indholdet til at fremstå unøjagtigt

Med PremierColor for Dell for Dell kan brugeren vælge det farveområde, der passer bedst til det viste indhold. Det karakteriserer, kalibrerer og kontrollerer skærme med bredt farveområde med henblik på nøjagtig billedgengivelse. PremierColor for Dell retter problemet med overmætning, der er forbundet med paneler med bredt farveområde.

PremierColor for Dell understøtter 9 sprog (engelsk, fransk, tysk, spansk, brasiliansk portugisisk, japansk, forenklet kinesisk, traditionelt kinesisk, koreansk)

Minimumskrav til enhed:

Dell PremierColor for Dell understøttes kun på udvalgte Dell Precision- og Dell XPS-systemer med 100 % Adobe RGB- eller 100 % sRGB-skærme.

Dell PremierColor for Dell findes i Microsoft Store på systemer, der kører Windows 10 og nyere.

Brugervejledning til PremierColor for Dell (på engelsk)

Fortrolighedserklæring i forbindelse med telemetri

Andre ressourcer

Supportbibliotek
Supportbibliotek
Få adgang til alle vores Knowledge Base-artikler. Supportbibliotek
esupport-picture-2
Dell Download Center
Geninstaller softwaren, eller download den seneste software, som du lige har købt. Dell Download Center
operativsystem
Operativsystemer
Find oplysninger om de forskellige operativsystemer, der understøttes af Dell Operativsystemer