• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Konfigurer dine eksterne enheder

Windows plug-and-play-funktionen gør det nemmere at konfigurere eksterne enheder på din nye computer med Windows.

Lad os hjælpe dig med et hurtigt overblik over, hvordan du tilslutter en skærm, parrer Bluetooth-enheder, parrer din telefon, tilslutter et USB-webkamera eller konfigurerer en dockingstation.

Tilslut en ekstern skærm

Har du brug for en ekstra skærm til din bærbare eller stationære pc? En ekstra skærm giver dig mulighed for at have et større arbejdsområde, så det bliver nemmere at multitaske og se flere vinduer samtidigt. Derudover kan det øge din samlede produktivitet og forbedre din visningsoplevelse.

1. Slut strømkablet direkte til stikkontakten.
  2. Slut skærmkablet til skærmen og computeren vha. HDMI-, DisplayPort-, USB-C- eller Thunderbolt-kablet.
  3. Tænd for skærmen, og vælg den relevante billedkilde. Hvis skærmen f.eks. er tilsluttet via DisplayPort, skal du indstille billedkilden til DP eller DisplayPort.
  4. Tænd for computeren, og vælg dine skærmindstillinger.

Lysstyrke, nattelys, skalering, skærmopløsning, skærmretning, flere skærmindstillinger i Windows

Tilslutning af et skærmkabel fra skærmen til en stationær og bærbar pc

Har du brug for yderligere hjælp til skærme? Gå til vores supportwebsted for skærme.

Opret forbindelse til Bluetooth-enheder

Tilslut din Bluetooth-enhed i Windows. Uanset om du opretter forbindelse til Bluetooth-højttalere, -hovedtelefoner, -tastaturer eller -mus, er fremgangsmåden til parring af din Bluetooth-enhed den samme.

1. Aktivér først registreringstilstand på din Bluetooth-enhed. Se dokumentationen til din Bluetooth-enhed for at få mere at vide om, hvordan du aktiverer registreringstilstand.
  2. Gå til Start > Indstillinger > Bluetooth og enheder > Tilføj enhed >Bluetooth.
  3. Vælg den enhed, du vil oprette forbindelse til. Når der er dannet par, skal du vælge Done.

Åbn Bluetooth-indstillinger

Tilføj enhed-knap og Bluetooth til/fra-knap under Bluetooth-indstillinger i Windows

Parring af bærbar pc og stationær pc til Bluetooth-enheder som f.eks. tastatur, mus, headset eller en pen

Har du problemer med Bluetooth? Se vores startvejledning til at løse Bluetooth-problemer.

Tilslut din telefon

Synkroniser din telefon for at bevare forbindelsen med Windows.

1. Start Telefonlink, eller søg efter og åbn Telefonlink-appen.
  2. Vælg Android eller iPhone, og scan QR-koden for at fuldføre konfigurationen.
  3. Tilpas indstillinger for beskeder

Du kan foretage fejlfinding af problemer og lære, hvordan du får mest ud af synkronisering af enheder, ved at gå til Telefonlink hjælp og læring.

Vælg Android- eller iPhone-knappen i Windows Telefonlink-appen

Tilslut din printer

Hvis printeren tilsluttes ved hjælp af et USB-kabel, skal du slutte det til enheden og tænde printeren. Den opretter automatisk forbindelse, og Windows downloader og installerer de rigtige drivere. Windows 11 og Windows 10 understøtter de fleste printere, så du behøver sandsynligvis ikke at installere nogen særlig printersoftware. Der er muligvis yderligere printerdrivere og support til rådighed, hvis du opdaterer Windows.

Følg disse trin for at forbinde en trådløs printer.

1. Gå til Start > Indstillinger > Bluetooth og enheder > Printere og scannere
  2. Vælg Tilføj enhed ud for Tilføj en printer eller scanner.
  3. Vent, mens Windows finder printere i nærheden. Vælg den, du vil bruge, og vælg Tilføj enhed. Hvis du vil fjerne printeren, skal du vælge den og derefter vælge Fjern.
  4. Hvis du ikke kan se din printer, kan du prøve at løse problemet ved at følge disse hurtige trin til at løse printerproblemer.

Tilføj en printerindstilling under Printerindstillinger i Windows

Tilslutning af et USB-kabel fra printeren til en stationær og bærbar pc

Tilslut dit webkamera

Et webkamera eller et kamera, der er integreret på en bærbar pc, fungerer, så snart det tages i brug. Der kræves ingen yderligere konfiguration. Hvis du konfigurerer et eksternt USB-webkamera på din stationære eller bærbare computer, skal du slutte USB-kablet til computeren. Windows downloader og installerer automatisk de rigtige drivere.

Hvis du vil teste dit webkamera, skal du gå til Start > Alle programmer > Kamera.

Hvis du oplever, at dit webkamera ikke fungerer i specifikke programmer, skal du sørge for at give adgang til kameraet. Fortsæt med fejlfinding, hvis dit webkamera ikke fungerer i Windows.

Slå kameraadgang til/fra under kameraets indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger i Windows

Tilslutning af et USB-webkamera til en stationær og bærbar pc

Konfigurer en dockingstation

En dockingstation, også kaldet en portreplikator, hjælper med at tilslutte flere enheder og opnå fordelene ved en stationær computer uden at gå på kompromis med flytbarheden ved en bærbar computer.

1. Inden du konfigurerer dockingstationen, skal du sørge for at opdatere driverne og BIOS på din bærbare pc.
  2. Kobl strømkablet til dockingstationen.
  3. Slut dockingstationen til den bærbare pc vha. USB-C- eller Thunderbolt-kablet.
  4. Download og installer de nyeste drivere ved hjælp af Dell Update eller Dell Command Update.
  5. Tilslut eksterne enheder som f.eks. skærm, tastatur og mus til dockingstationen.

Uanset om du bruger en Dell Universal-dock eller Thunderbolt-dock, kan du få hjælp til at løse problemer med din Dell-dockingstation.

Tilslutning af en dockingstation til den bærbare pc.

Lad os derefter hjælpe dig med at tilpasse Windows på din nye pc.