• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Programmer til din Dell

Lad os præsentere dig for nogle programmer, der kan være forudinstalleret på din Dell-computer. Almindelige forudinstallerede programmer på Dell-computere omfatter SupportAssist, MyDell, Dell Digital Delivery og Dell Optimizer. Disse programmer er designet til at hjælpe dig med at optimere computerens ydeevne, holde systemet opdateret med de nyeste software- og driveropdateringer og yde hjælp til fejlfinding, når det er nødvendigt.

BEMÆRK: De forudinstallerede programmer kan variere afhængigt af den specifikke model og konfiguration af din Dell-computer.

SupportAssist

SupportAssist automatiserer support fra Dell ved på proaktiv og forudsigende vis at identificere hardware- og softwareproblemer på din pc. SupportAssist håndterer problemer med systemets ydeevne og stabilitet, forhindrer sikkerhedstrusler samt overvåger og registrerer hardwarefejl.

Download SupportAssist for Home PCs, og log på med din Dell-konto.

Knappen Start nu i SupportAssist-programmet til Windows

MyDell

Den helt nye MyDell er en optimeringssoftware baseret på kunstig intelligens (AI), der omfatter intelligente funktioner til automatisk finjustering af din pc og giver den bedste lyd, video og batteri og ydeevne. Hver enkelt MyDell-oplevelse er forskellig for hver bruger, da den lærer og reagerer på adfærden for, hvordan computeren bruges.

MyDell version 3.1.1 understøtter Windows 10 21H2 (64-bit) eller nyere og Windows 11 21H2 (64-bit) eller nyere operativsystemer.

Den nyeste version af MyDell fås til stationære og bærbare Inspiron-, Vostro- og XPS-pc'er.

Download MyDell 3.1.1

MyDell-appen viser kontrolcenterknapperne for programmer, lyd, mus og tastatur, netværk, strøm, registrering af tilstedeværelse, video og webkamera

Dell Digital Delivery

Dell Digital Delivery eller Alienware Digital Delivery er en nem måde at købe software fra Dell på. Du kan automatisk downloade og installere softwaretitler på udvalgte systemer. Dell Digital Delivery er forudinstalleret på de fleste Dell-pc’er.

Har du brug for hjælp til geninstallation af Dell Digital Delivery eller Alienware Digital Delivery? Download programmet fra Dell.com/support/drivers.

Købt software, der vises i programmet Dell Digital Delivery

Dell Digital Locker

Dell Digital Locker er en sikker webportal, der gør det muligt for dig at se, aktivere og administrere oplysninger om software, abonnementer og licenser. Du kan:

• downloade den software, du har købt
  • få adgang til produktnøgler
  • indløse registreringskoder for at få adgang til softwaren, der er købt gennem en Dell-partner
  • downloade relaterede opdateringer og programrettelser
  • se andre typer af digitale aktiver og certifikater
  • administrere abonnementer vedrørende garanti, software og andre services med faste regninger.

Log på Dell Digital Locker med den e-mailadresse, du anvendte på købstidspunktet.

Software og licenser vises på Dell Digital Locker-webstedet

Dell Optimizer

Dell Optimizer optimerer på intelligent vis enhedens ydeevne ved hjælp af kunstig intelligens og maskinlæring. Dell Optimizer konfigurerer dynamisk systemindstillinger for at optimere ydeevnen af dine programmer. Det forbedrer produktiviteten, ydeevnen og brugeroplevelsen ved hjælp af analyse af og læring fra systemets brug.

Dell Optimizer understøttes kun på Latitude-, Dell Precision-workstations og OptiPlex-systemer, der er lanceret efter marts 2020. Download Dell Optimizer fra Dell.com/support/drivers.

Vil du vide mere? Se dokumentationen til Dell Optimizer.

Analyser, programmer, lyd, netværk og tænd/sluk-knap vises i Dell Optimizer-appen

Microsoft-programmer

Office

Installer Office

Følg disse trin for at installere Office:

1. Office er forudinstalleret på udvalgte Dell-pc'er. Gå til Start > Alle programmer > Office. Hvis Office ikke er forudinstalleret, skal du gå til Office.com og logge på med den Microsoft-konto, der er tilknyttet dit køb af Office.
  2. Når du har logget på fra Office-startsiden, skal du vælge Installer (eller Installer programmer afhængigt af din version).
  3. Afhængigt af din browser skal du vælge Kør (i Microsoft Edge eller Internet Explorer), Konfiguration (i Chrome) eller Gem fil (i Firefox).
    Hvis du ser følgende Kontrol af brugerkonti-besked: Vil du tillade, at dette program foretager ændringer på din enhed?, Skal du vælge Ja.
  4. Installationen er færdig, når du ser udtrykket "Du er klar! Office er installeret nu", og der afspilles en animation, som viser dig, hvor du kan finde Office-programmer på din computer. Vælg Luk.

Aktivering af Office

Følg disse trin for at aktivere Office:

1. Åbn en Office-app som f.eks. Word eller Excel. Hvis du f.eks. vil åbne Word, skal du gå til Start > Alle programmer > Word.
  2. Når programmet åbnes, skal du læse og acceptere licensaftalen. Office er aktiveret og klar til brug.
    BEMÆRK: Aktiveringsguiden vises, hvis Office har problemer med at aktivere. Udfør trinene i guiden for at afslutte aktiveringen.

Hjælp til konfiguration af Office-programmer som Word, Excel, Outlook

Uanset om du bruger Microsoft 365 eller Office 2021, 2019 eller tidligere versioner, kan du få nyttige ressourcer hos Microsofts hjælp og læring.

Microsoft Teams

Microsoft Teams hjælper dig med at mødes og chatte med andre, dele filer online og samarbejde med andre brugere, alt sammen i én app.

Microsoft Teams fås til Windows-, Mac-, web- og Android- eller iOS-mobilenheder.

Få mere at vide om Microsoft Teams på https://www.microsoft.com/microsoft-teams.

Knappen Log på i Microsoft Teams

Microsoft Billeder

Microsoft Billeder eller programmet Billeder hjælper dig med at se og organisere alle dine fotos og videoer. Med programmet Billeder kan du sikkerhedskopiere dine fotos til OneDrive for at beskytte dem og gøre dem tilgængelige på tværs af alle dine enheder. Du kan administrere din lagerplads direkte fra programmet Billeder. Microsoft Billeder er et gratis program, der fås til enheder med Windows 10 og nyere versioner.

For at åbne programmet Billeder skal du gå til Start > Billeder.

Når du dobbeltklikker på en billedfil, åbnes den som standard i programmet Billeder. Hvis et andet program er valgt som standardbilledefremviser, skal du højreklikke på billedet og vælge Åbn med > Billeder.

Når billedet åbnes i appen, skal du bruge værktøjerne øverst i vinduet til at redigere, rotere, beskære eller zoome ind på dit foto.

Programmet Microsoft Billeder til Windows

Mail og kalender

Programmerne Mail og Kalender hjælper dig med at holde dig opdateret om dine e-mail, administrere din tidsplan og holde kontakten med dine venner eller familie.

Programmerne Mail og Kalender understøtter Office 365, Exchange, Outlook.com, Gmail, Yahoo! og andre populære konti. Vælg Tilføj konto for at komme i gang.

Har du brug for hjælp til programmerne Mail og Kalender? Vælg ikonet Indstillinger nederst til venstre i programmet, og vælg derefter Hjælp > Åbn Hjælp.

Knappen Tilføj konto i programmet Mail i Windows

Programmer til kommunikation eller videokonference

Programmer til videokonferencer er vigtige værktøjer i nutidens forbundne verden, uanset om du vil holde kontakten med familien, drøfte vigtige projekter med kollegerne eller udvide din viden i form af virtuel læring. Disse programmer tilbyder forskellige funktioner som f.eks. skærmdeling, chatfunktioner og muligheden for at optage møder til fremtidig brug. Her er en liste over nogle populære og udbredte programmer til videokonferencer.

Microsoft Teams

Gå til https://www.microsoft.com/microsoft-teams/download-app for at downloade Microsoft Teams.

Få hjælp hos Microsoft Teams hjælp og læring til installation, konfiguration og fejlfinding af problemer med Microsoft Teams.

Zoom

Gå til https://zoom.us/download (på engelsk) for at downloade Zoom.

support til Zoom (på engelsk) til installation, konfiguration og fejlfinding af problemer med Zoom.

Discord

Gå til https://discord.com/download for at downloade Discord.

Få support på Discord Help Center til installation, konfiguration og fejlfinding af problemer med Discord.

Webex

Gå til https://www.webex.com/downloads.html (på engelsk) for at downloade Webex.

Få hjælp på Webex Support til installation, konfiguration og fejlfinding af problemer med Webex.

Google Meet

Gå til https://meet.google.com/ for at downloade Google Meet.

Få support på Google Meet Help Center til installation, konfiguration og fejlfinding af problemer med Google Meet.

Slack

Gå til https://slack.com/download (på engelsk) for at downloade Slack.

Få support hos Slack Help Center (på engelsk) til installation, konfiguration og fejlfinding af problemer med Slack.

Lad os nu se nærmere på forskellige muligheder for at sikkerhedskopiere dine personlige data eller gendanne din computer.