• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Opret forbindelse til et netværk

Har du brug for hjælp til at oprette forbindelse til internettet? Slut enheden til dit hjemmenetværk, arbejdsnetværk eller et offentligt trådløst hotspot – eller brug et netværkskabel.

Opret forbindelse til et trådløst netværk

Følg disse trin for at oprette forbindelse til et trådløst netværk i hjemmet, på kontoret eller et offentligt hotspot.

1. Vælg ikonerne Netværk, Lyd eller Batteri i højre side af proceslinjen for at åbne hurtige indstillinger.
    Netværksikonet på proceslinjen i Windows
  2. Under hurtige wi-fi-indstillingerne skal du vælge Administrer Wi-Fi-forbindelser.
  3. Vælg det ønskede wi-fi-netværk, og vælg derefter Opret forbindelse.
  4. Indtast netværksadgangskoden, og vælg derefter Næste.

Trådløse netværk i nærheden vises under hurtige wi-fi-indstillinger i Windows

Har du problemer med at oprette forbindelse til wi-fi-netværket? Løs problemer med netværksforbindelse i Windows.

Opret forbindelse til et kabelbaseret netværk

Med en kabelbaseret netværksforbindelse kan du få en hurtig og stabil internetforbindelse. Slut den ene ende af netværkskablet (Ethernet) til routeren i hjemmet, og sæt derefter den anden ende i computerens Ethernet-port.

Tilslutning af et netværkskabel til en stationær eller bærbar pc

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet ved hjælp af en Ethernet-forbindelse, kan du prøve disse hurtige trin for at løse problemet med det kabelbaserede netværk og oprette forbindelse.