• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Find servicekoden på din Dell-tablet

Dell bruger produkt-id'er som f.eks. servicekode, ekspresservicenummer eller serienummer til at få adgang til produktoplysninger som f.eks. tekniske specifikationer, dokumentation og garanti. Få personaliserede supportmuligheder ved at identificere dit Dell-produkt ved hjælp af servicekoden, ekspresservicenummeret eller serienummeret.

• Servicekoden er en syvcifret alfanumerisk kode.
  • Ekspresservicenummeret er en 10- til 11-cifret numerisk version af en servicekode.

BEMÆRK: Dell-tilbehør og -enheder som f.eks. tastatur, mus, headset og ekstern harddisk har ikke en servicekode eller ekspresservicenummer. Identificer dette tilbehør og disse enheder ved hjælp af modelnummeret på Dell.com/support for at få adgang til produktdokumentation. Dells tekniske support kan identificere sådanne produkter ved hjælp af Dell-ordrenummeret. Få mere at vide om, hvordan du finder servicekoden på en Dell-skærm eller servicekoden på en Dell-dockingstation.

Metode 1: Sådan bruger du servicekodeetiketten

På Dell-tablets findes etiketten med servicekoden eller ekspresservicenummeret på det nederste panel på tabletten. På nogle enheder er etiketten placeret nederst til højre på tablettens bagdæksel eller bagdækslet.

Eksempel 1 – Servicekodeetiket placeret på det nederste panel på Venue 8-tabletten

Billede af servicekodeetiketten på det nederste panel på Dell Venue 8-tabletten

Eksempel 2 – Servicekodeetiket placeret på det nederste panel på Latitude 5179-tabletten

Billede af servicekodeetiketten på det nederste panel på Dell Latitude 5179-tabletten

Eksempel 3 – Servicekodeetiket placeret nederst til højre på bagdækslet på XPS 10-tabletten

Billede af servicekodeetiketten nederst til højre på bagdækslet på Dell XPS 10-tabletten

Metode 2: Sådan bruger du SupportAssist-appen

På kompatible Windows-baserede tablets kan du bruge SupportAssist-appen til automatisk at scanne din enhed og identificere servicekoden.

1. Tryk på Start.
  2. Søg efter og åbn SupportAssist-appen.
  3. Servicekoden findes øverst til højre i SupportAssist-appen.
Servicekoden til tabletten i SupportAssist-appen

Metode 3: Sådan bruger du BIOS-grænsefladen

Servicekoden kan ses i BIOS på en Dell-tablet. Systemopsætningen (BIOS) kan tilgås med eller uden tastatur.

1. Tænd eller genstart tabletten.
  2. Tryk på F2-tasten flere gange, når skærmen med Dell-logoet vises, for at få adgang til BIOS- eller UEFI-grænsefladen.
  3. Servicekoden findes i afsnittet Systemoplysninger eller Oversigt. BEMÆRK: BIOS- eller UEFI-grænsefladen kan variere på din Dell-tablet. Find flere oplysninger om, hvordan du navigerer i BIOS eller får adgang til BIOS uden tastaturet, i brugervejledningen til Dell-tabletten.

Metode 4: På Android-enheder

Servicekoden kan identificeres ved hjælp af appen Indstillinger på Android-enheder.

1. Åbn appskuffen, og gå til Indstillinger.
  2. I menuen Indstillinger skal du åbne Om tabletten.

Videoressourcer

Andre ressourcer

Bruger
Min konto
Log på din Dell-konto for at afgive ordrer, spore forsendelsesstatus, få belønninger kun for medlemmer samt oprette og få adgang til en liste over dine Dell-produkter. Min konto
Udklipsholderbemærkninger
Registrering af Dell-produkt (på engelsk)
Registrer dit Dell-produkt for at få hurtig og effektiv support, kritiske produktopdateringer, hurtig diagnosticering og meget mere. Registrering af Dell-produkt (på engelsk)
Garanti
Garanti og overdragelse af ejerskab (på engelsk)
Har du flyttet produktet til en ny placering, eller har du brug for at opdatere ejerskabet af dit Dell-produkt? Garanti og overdragelse af ejerskab (på engelsk)
Enhedsskrivebord
Mine produkter og services
Mine produkter og services hjælper dig med at administrere alle dine Dell-produkter og supportservices på ét sted. Mine produkter og services