• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter

Find servicekoden på din Dell-skærm eller -projektor

Dell bruger produkt-id'er som f.eks. servicekode, ekspresservicenummer eller serienummer til at få adgang til produktoplysninger som f.eks. tekniske specifikationer, dokumentation og garanti. Få personaliserede supportmuligheder ved at identificere dit Dell-produkt ved hjælp af servicekoden, ekspresservicenummeret eller serienummeret.

• Servicekoden er en syvcifret alfanumerisk kode.
  • Ekspresservicenummeret er en 10- til 11-cifret numerisk version af en servicekode.

BEMÆRK: Dell-skærme, der er solgt før 2016, har ikke en servicekode. Identificer Dell-skærmen ved hjælp af modelnummeret på Dell.com/support for at få adgang til produktdokumentation og drivere.

BEMÆRK: Dell-tilbehør og -enheder som f.eks. tastatur, mus, headset og ekstern harddisk har ikke en servicekode eller ekspresservicenummer. Identificer dette tilbehør og disse enheder ved hjælp af modelnummeret på Dell.com/support for at få adgang til produktdokumentation. Dells tekniske support kan identificere sådanne produkter ved hjælp af Dell-ordrenummeret.

Find servicekoden på din Dell-skærm

Metode 1: Sådan bruger du servicekodeetiketten

På Dell-skærme er servicekoden trykt på en etiket på bagpanelet.

Eksempel på etiket med servicekode eller ekspresservicenummer

Metode 2: Sådan bruger du OSD-menuen

Servicekoden er tilgængelig via OSD-menuen på understøttede Dell-skærme. Se brugervejledningen til Dell-skærmen for at finde ud af, hvordan du navigerer i OSD-menuen.

Billede af OSD-menuen, der viser Dell-skærmens servicekode

Find servicekoden på din Dell-projektor

Servicekoden for en Dell-projektor er trykt på en etiket på det nederste panel.

Videoressourcer

Andre ressourcer

Bruger
Min konto
Log på din Dell-konto for at afgive ordrer, spore forsendelsesstatus, få belønninger kun for medlemmer samt oprette og få adgang til en liste over dine Dell-produkter. Min konto
Udklipsholderbemærkninger
Registrering af Dell-produkt (på engelsk)
Registrer dit Dell-produkt for at få hurtig og effektiv support, kritiske produktopdateringer, hurtig diagnosticering og meget mere. Registrering af Dell-produkt (på engelsk)
Garanti
Garanti og overdragelse af ejerskab (på engelsk)
Har du flyttet produktet til en ny placering, eller har du brug for at opdatere ejerskabet af dit Dell-produkt? Garanti og overdragelse af ejerskab (på engelsk)
Enhedsskrivebord
Mine produkter og services
Mine produkter og services hjælper dig med at administrere alle dine Dell-produkter og supportservices på ét sted. Mine produkter og services