• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter

Find servicekoden for din stationære Dell-pc eller all-in-one-computer

Dell bruger produkt-id'er som f.eks. servicekode, ekspresservicenummer eller serienummer til at få adgang til produktoplysninger som f.eks. tekniske specifikationer, dokumentation og garanti. Få personaliserede supportmuligheder ved at identificere dit Dell-produkt ved hjælp af servicekoden, ekspresservicenummeret eller serienummeret.

• Servicekoden er en syvcifret alfanumerisk kode.
  • Ekspresservicenummeret er en 10- til 11-cifret numerisk version af en servicekode.

BEMÆRK: Dell-tilbehør og -enheder som f.eks. tastatur, mus, headset og ekstern harddisk har ikke en servicekode eller ekspresservicenummer. Identificer dette tilbehør og disse enheder ved hjælp af modelnummeret på Dell.com/support for at få adgang til produktdokumentation. Dells tekniske support kan identificere sådanne produkter ved hjælp af Dell-ordrenummeret. Få mere at vide om, hvordan du finder servicekoden på en Dell-skærm eller servicekoden på en Dell-dockingstation.

Metode 1: Sådan bruger du servicekodeetiketten

På stationære Dell-pc'er eller all-in-one-computere findes etiketten med servicekoden eller ekspresservicenummeret på toppanelet, sidepanelet eller bagpanelet.

Eksempel på etiket med servicekode eller ekspresservicenummer

Metode 2: Sådan bruger du SupportAssist-appen

På Windows-enheder skal du bruge SupportAssist-appen til automatisk at scanne din Dell-computer og identificere servicekoden.

1. Klik på Start.
  2. Søg efter og åbn SupportAssist-appen.
  3. Servicekoden findes øverst til højre i SupportAssist-appen.

Servicekoden til den stationære pc i SupportAssist-appen

Metode 3: Sådan bruger du BIOS-grænsefladen

Servicekoden er tilgængelig i BIOS eller UEFI på Dell-computere.

1. Tænd eller genstart computeren.
  2. Tryk på F2-tasten flere gange, når skærmen med Dell-logoet vises, for at få adgang til BIOS- eller UEFI-grænsefladen.
  3. Servicekoden findes i afsnittet Systemoplysninger eller Oversigt.
    BEMÆRK: BIOS- eller UEFI-grænsefladen kan variere på din stationære Dell-pc. Hvis du vil vide mere om, hvordan du navigerer i BIOS, kan du se brugervejledningen til den stationære Dell-pc.

Metode 4: Sådan bruger du kommandolinjen

Servicekoden kan identificeres ved at køre en simpel kommandolinjeinstruktion på stationære pc'er, der kører et Windows- eller Linux-operativsystem.

Sådan finder du servicekoden ved hjælp af Windows-kommandoprompten

1. Klik på Start, og søg efter kommandoprompt eller cmd.
  2. Åbn Kommandoprompt-programmet.
  3. For at hente servicekoden skal du indtaste wmic bios get serialnumber og trykke på Enter.

Servicekode for den stationære pc via Windows-kommandoprompt

Sådan finder du servicekoden ved hjælp af Linux-terminalen

1. Åbn terminalen ved hjælp af tastaturgenvejen CTRL + ALT + T.
  2. For at hente servicekoden skal du indtaste sudo dmidecode -s system-serial-number og trykke på Enter.
    BEMÆRK: For at køre en sudo-kommando skal du logge på som superbruger eller administrator. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste administratoradgangskoden.
Et billede af terminalvinduet i Ubuntu

Videoressourcer

Andre ressourcer

Bruger
Min konto
Log på din Dell-konto for at afgive ordrer, spore forsendelsesstatus, få belønninger kun for medlemmer samt oprette og få adgang til en liste over dine Dell-produkter. Min konto
Udklipsholderbemærkninger
Registrering af Dell-produkt (på engelsk)
Registrer dit Dell-produkt for at få hurtig og effektiv support, kritiske produktopdateringer, hurtig diagnosticering og meget mere. Registrering af Dell-produkt (på engelsk)
Garanti
Garanti og overdragelse af ejerskab (på engelsk)
Har du flyttet produktet til en ny placering, eller har du brug for at opdatere ejerskabet af dit Dell-produkt? Garanti og overdragelse af ejerskab (på engelsk)
Enhedsskrivebord
Mine produkter og services
Mine produkter og services hjælper dig med at administrere alle dine Dell-produkter og supportservices på ét sted. Mine produkter og services