Riktig verktøy for hybrid arbeidshverdag

Forventninger til arbeidsverktøy har endret seg de siste årene. Mer kraft og et design som passer i hjemmet blir stadig viktigere.
Topics in this article

I takt med en økende andel hybride medarbeidere øker også kravene til hva en PC må levere, enten det er fra kjøkkenbordet hjemme eller ute på farten. 

– Kraftige stasjonære PC-er som leverer godt vil oppfylle de fleste behov på hjemmekontoret. Det henger sammen med at flere utnytter den uforstyrrede arbeidstiden hjemme til større oppgaver som krever mye av både hode og PC. Da er det viktig at det ikke er verktøyet, men heller kaffetørsten som avbryter flyten, smiler David Hall, klientansvarlig i Dell Technologies Norge.    

En kraftig arbeidshest er nettopp det Dell har lansert i sin nyeste XPS stasjonære PC. Dell XPS Desktop er den hittil kraftigste i serien så langt. Maskinen er utstyrt med opptil 13. generasjons Intel® Core™ i9k-prosessorer, opptil NVIDIA® GeForce RTX™4080-grafikk og DDR5-minne.  

Dette gjør den perfekt til å løse de oppgavene som krever litt ekstra av maskinen – uten å stoppe opp.   

En PC som kan gli inn i interiøret

Den nye XPS Desktop kommer nå i fargen graphite. Den er i tillegg utstyrt med en aluminiumsramme og frontgrill som gir et elegant utseende som lettere kan gli inn i de 1000 hjem.   

– Forventningen fra en som ønsker seg en XPS Desktop er at det skal funke, og det skal funke bra! På samme tid har folk nå begynt å erkjenne at den hybride arbeidshverdagen er her for å bli. Jeg tror det vil bety høyere krav til design og formfaktor fremover, sier Hall.  

– En PC er ikke lenger bortgjemt i et eget rom i huset. I mange hjem er kontoret i stedet blitt en integrert del av interiøret, for eksempel godt synlig på en arbeidspult på kjøkkenet, eller pent plassert i hjemmekontor-hjørnet i stuen. En desktop må derfor i større grad kunne gli inn i interiøret, sier Hall.  

Utstyrt med gode vifter og ventilasjonsløsninger er XPS Desktop skreddersydd for deg som ønsker effektive arbeidsøkter uten forstyrrelser og avbrytelser.   

– De doble 120mm systemviftene gir en effektiv luftstrøm og vil kjøle ned systemet, uten å støye. I tillegg er det også ekstra sideventilasjon som gir ekstra kjøling, forteller han.  

To arbeidshester på farten, i elegant design

Det er ikke bare på hjemmekontoret at våre forventninger til arbeidsverktøy har endret seg.  Enten du strømmer innhold, redigerer bilder eller jobber mens du er på farten så vil nye bærbare Dell XPS 15 og Dell XPS 17 være gode følgesvenner.  

En kraftig arbeidshest i et minimalistisk design som gjerne er med på reise.

Begge PC-ene kommer i det velkjente minimalistiske designet, kombinert med høy ytelse. De er bygget for å håndtere selv de mest intensive kreative prosjektene da de nå kommer med den nyeste 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer og NVIDIA® 40 Seriens grafikkort.  

– Jeg tenker disse to PC-ene vil dekke de fleste behovene for de som trenger en kraftig, bærbar PC de kan stole på. De har den siste teknologien, mye kraft, krystallklare bilder og vil levere like godt uavhengig av hvor arbeidsdagen gjennomføres, sier Hall. 

About the Author: Monica Arvidson

Topics in this article