Fleksibel lagring når du trenger det

Dell Technologies On Demand gir bedriften fleksibel kapasitet og forutsigbare kostnader.

Dell Technologies On Demand gir bedriften fleksibel kapasitet og forutsigbare kostnader.

Dell Technologies On Demand er vår portefølje med fleksible forbruks- og som-en-tjeneste-løsninger på tvers av hele Dells ende-til-ende-portefølje, fra skrivebordet til datasenter, fjernlokasjoner og sky. Dell Technologies On Demand gir kostnadsbesparelser i form av økt effektivitet, produktivitet og fleksibilitet. Skal du investere i den nye lagringsløsningen Dell PowerStore med kraftige Intel-prosessorer, kan våre On Demand-løsninger hjelpe deg i gang.

I en fersk IDC-undersøkelse svarer de spurte at de sparer tid og kostnader ved å bruke Dell Technologies On Demand. Kunder som har flyttet over til en forbruksbasert modell med Dell-lagring, fikk 23 prosent lavere kostnader knyttet til drift, 25 prosent lavere innkjøpskostnader og 92 prosent raskere utrulling av kapasitet. Se og last ned infografikk fra undersøkelsen her.

Fleksibilitet og forutsigbarhet

Den viktigste driveren for disse fordelene er vår Flex On Demand-modell. Den passer for miljøer hvor kapasitetsbehovene er dynamiske og sesongavhengige. Den lar kunder skalere kapasitet ettersom behovet øker eller minker. Prisen justeres i tråd med forbruket.

Våre kunder forteller oss at Flex On Demand gir dem fleksibilitet til å øke kapasitet og få forutsigbarhet i kostnadene uten å måtte kjøpe alt på en gang. For dem er den mest synlige fordelen tilgang til den nyeste teknologien til en rimelig pris.

For de som ser etter kortere forpliktelser, har vi nylig kommet med ettårige kontrakter for Flex On Demand, i tillegg til de allerede tilgjengelige tre- og femårsavtalene. Tilbudene gjelder alle lagringsløsningene fra Dell, inkludert konvergerte, hyperkonvergerte og databeskyttelsesløsninger.

Null prosent rente

For å hjelpe kunder og partnere med finansiell hjelp, annonserte vi nylig vårt nye, fleksible finansieringsprogram med over 85 milliarder kroner i finansiering, inkludert 0 prosent rente og opptil seks måneders betalingsutsettelse.

I mer enn 14 år har vi hjulpet kunder med fleksible forbruksmodeller. Enten du velger å betale for teknologi ettersom bedriften vokser eller ettersom du bruker den, kan vi hjelpe deg. Med Dell Technologies On Demand, kan kunder mer effektivt kontrollere kostnader, håndtere utgifter og optimalisere budsjetter for å støtte kortsiktige behov og langsiktige mål.

For mer informasjon om Dell Technologies On Demand, se den videoen under, eller les denne korte oversikten.

Du kan også ta kontakt med Jan Erik Arnesen i Dell Financial Services i Norge.

About the Author: Dell Technologies